Gogosi din dovlecel









Iti trebuie:

* 300 g piure de dovleac
* 2 oua
* 200 g faina
* 1 lingurita scortisoara
* 1 praf de copt
* 2 linguri zahar
* 1 lingurita zeama de lamaie
* 50 g zahar pudra amestecat cu scortisoara macinata
* ulei pentru prajit.

Pregatesti asa:

1. Amesteci piureul de dovleac cu ouale batute usor, un praf de sare, praful de copt, scortisoara macinata, doua linguri de zahar, zeama de lamaia si faina turnata in ploaie.
2. Iei cu lingura inmuiata in apa aluat si il torni gramajoare in uleiul bine incins.
3. Le intorci pe ambele parti, pentru a se rumeni uniform, apoi le scoti pe prosoape absorbante.
4. Presari gogosile fierbinti cu zahar pudra amestecat cu scortisoara macinata si le servesti imediat.
5. Sunt bune si reci.
6. Pofta buna!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu