Tarte cu branza si marar









Pentru coji iti trebuie:

* 250 g margarina
* 3 oua
* 250 g zahar
* 600 g faina
* o lingurita bicarbonat

Pentru umplutura iti trebuie:

* 500 g branza de vaci
* un ou
* 200 g smantana
* 4 linguri malai
* o legatura marar
* sare, dupa gust.

Pregatesti asa:

1. Cojile se prepara dupa cum urmeaza: margarina la temperatura camerei se freaca cu zaharul.
2. Se adauga ouale, unul cate unul, dupa care se pune bicarbonatul stins cu putina apa, apoi toata faina.
3. Se framanta bine.
4. Se umplu formele de tarte, cu aluat in strat subtire, presand bine pe fund si pe pereti.
5. Se coc la foc potrivit pana devin aurii.
6. Intre timp se prepara umplutura.
7. Se spala mararul si se taie marunt.
8. Se amesteca toate ingredientele intr-un vas, pana crema devine spumoasa.
9. Se toarna umplutura in tartele abia coapte si se mai pun la cuptor pana cand se incheaga crema
10. Pofta buna!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu